Itt jár Hírek Remény Szociális Alapszolgáltató Központ fejlesztése
JA slide show

Remény Szociális Alapszolgáltató Központ fejlesztése

E-mail Nyomtatás PDF


Remény Szociális Alapszolgáltató Központ fejlesztése

A Dél-alföldi Operatív Program keretében meghirdetett pályázati felhívásra, DAOP-4.1.3/A-11-2012-0032 azonosítószámon a Csongrádi Kistérség Többcélú Társulása nyújtott be pályázatot, mely támogatásban részesült.

A projekt alapvető célkitűzése a telephelyeken, valamint elsősorban a Remény Szociális Alapszolgáltató Központ székhelyén (6647 Csanytelek, Kossuth u. 39.) problémát jelentő zsúfoltság csökkentése. Jelenleg a három szociális alapszolgáltatáson túl – idősek nappali ellátása, házi segítségnyújtás, szociális étkeztetés -, az idősek otthona is egy közös épületben működik.

További célkitűzés az épületek gazdaságosabb üzemeltetésének biztosítása az infrastrukturális feltételek javítása által, valamint az akadálymentesítés megközelítés, közlekedés kiépítése.

A projekt megvalósítása által a jelenleg 3 telephelyen működő szociális intézményi ellátás a továbbiakban 2 telephelyen, magasabb ellátási színvonalon működhet.

Jelenleg a pályázat megvalósítása, a kivitelezési munkák folyamatban vannak. Az épület teljes belső bontása befejeződött, jelenleg a padló alatti alapcső és a szerelőbeton elhelyezése zajlik.