Itt jár Hírek LEADER kifizetési kérelmek - határidő módosítás!
JA slide show

LEADER kifizetési kérelmek - határidő módosítás!

E-mail Nyomtatás PDF

Tisztelt nyertesek!

 

Tájékoztatjuk, hogy a 35/2013 VM rendelet (LEADER) 2014. április 4-től hatályos módosítása értelmében a kifizetési kérelem benyújtási határideje az alábbiak szerint módosul:

A kifizetési kérelem benyújtása

A kifizetési kérelmet a Vhr. 16/B. § (1) bekezdésében meghatározott időszakoktól eltérően január 1. és június 30., valamint augusztus 1. és december 31. között elektronikus űrlapkitöltő szolgáltatás segítségével előállított elektronikus űrlapon, ügyfélkapun keresztül kell benyújtani. A kérelemhez csatolandó dokumentumokat szkennelés útján előállított formában kell csatolni a kérelemhez. A kifizetési kérelem benyújtása és a kifizetési kérelem alapján indult eljárás során a 13. § (2) bekezdés és a 15. § (2)–(9) bekezdés rendelkezéseit megfelelően alkalmazni kell.

 

Amennyiben a 3. § (9) bekezdése szerinti 6 hónapos, valamint a Vhr. 24. § (1) bekezdése szerinti 9 hónapos határidő akkor telik le, amikor nem áll nyitva kifizetési kérelem benyújtási időszak, akkor a kifizetési kérelem benyújtására nyitva álló határidőt követően megnyíló első benyújtási időszak megnyílásától számított 1 hónapon belül is nyújtható be kifizetési kérelem.