Itt jár Hírek A hónap végén zárul kifizetési kérelmek benyújtási időszaka!
JA slide show

A hónap végén zárul kifizetési kérelmek benyújtási időszaka!

E-mail Nyomtatás PDF

2014. május 31-én zárul az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) társfinanszírozásában megvalósuló egyes beruházási jellegű, Új Magyarország Vidékfejlesztési Program I. és III. tengelye keretében, valamint a IV. tengely keretében a 122/2009. (IX. 17.) FVM rendelet (LEADER TK1) és a 76/2011. (VII. 29.) VM rendelet (LEADER TK2) alapján nyújtott támogatások kifizetése iránti kérelmek benyújtásának időszaka.

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja az érintettek figyelmét, hogy kifizetési kérelmet kizárólag elektronikus úton, ügyfélkapun keresztül, 2014. június 2-án éjfélig lehet benyújtani!

2014. június 2-án éjfélig nyújthatják be kifizetési kérelmüket azon ügyfelek is, akik esetében bármely kérelembenyújtási határidő (értve ez alatt az első, a köztes, illetve a megvalósítási határidőt egyaránt) lejárta a benyújtási időszakon kívülre (2014. június 3. és július 31. közé) esik, mert a kifizetési kérelem benyújtási kötelezettség kizárólag a benyújtásra nyitva álló időszakon belül teljesíthető.

Felhívjuk a Tisztelt Ügyfelek figyelmét, hogy a torlódásból adódó esetleges technikai problémák elkerülése érdekében kifizetési kérelmük benyújtását lehetőség szerint ne hagyják az utolsó napra.