Itt jár Hírek Energiastratégia
JA slide show

Energiastratégia

E-mail Nyomtatás PDF

A jelenlegi piaci környezetben, amikor az energiahordozók ára egyre magasabb, a környezetvédelmi szabályozások pedig egyre szigorodnak, minden vállalkozás számára elengedhetetlen, hogy rendelkezzen megfelelő energiastratégiával.

Az Energrade szoftver lényege, hogy a fogyasztó és a cég döntéshozója közé ékelődve olyan adatokkal és információkkal látja el a döntéshozót, amelyek alapján az valóban segítséget nyújt a hosszú távú, felelős döntések meghozatalához, és segítséget nyújt a zöld, energiahatékony iroda kialakításában.

A rendszer amellett, hogy alkalmas a teljes vállalati energiastratégia kialakítására, a folyamatok teljes körű támogatását is biztosítja.

A stratégia tartalmazza a jelenlegi helyzet felmérését, a fogyasztási adatok elemzését, az erősségek és gyenge pontok meghatározását, javaslatcsomagot az energiahatékonysági beruházások kivitelezéséhez, valamint részletes útmutatót az optimális energiafogyasztás eléréséhez szükséges teendőkhöz.

A program segítségével készülő energiastratégia alkalmas lehet az ügyfél energetikai szakemberének támogatására, de igény esetén a PSS Consulting szakértői is rendelkezésre állnak.